diumenge, 26 de febrer del 2012

JOOKIN un estil de ball poc vist, però molt interesant de beure'l.


Aquest ball es semblant al video que va penjar en Christian a la web. Es diu jookin i va sorgir a Memphis. El noi que balla es molt famos als Estats Units, apart d'ell tambe hi han més.

dimarts, 14 de febrer del 2012

Una gran cantant ens ha deixat amb la seva veu....


Avui m'agradaria fer-li un homenatge a la Witney Houston  una de les veus més potents de la música pop,i una de les més populars i famoses cantants durant la dècada dels 80 i dels 90.  que va morir als 48 anys d'edat en un hotel de Bervely Hills, a Los Angeles, Califòrnia el passat Dissabte 11 de Febrer cap a la nit, summergida a la banyera de l'hotel en el que estava, per causes encara desconegudes. Estava preparant la seva actuació per una festa prèvia als premis Grammy que organitzava Clive Davis, però per mala sort no hi va poder assistir.
Apart de la carrera musical també ha participat en pel·lícules com ''El guardaespatlles''.
Des de aquí desitjo que  estigui bé allà dalt al cel, i que  gràcies a la seva carrera, esforç i veu seguirà estant present aquí abaix.

R.I.P Witney Houston

dimecres, 1 de febrer del 2012

comentari de captures de pantalla

He estat revisant les captures dels blog de tots els companys de calsse i per començar vui comentar el de la

Clàudia Morató: Em sembla un bloc molt interesant, la foto de fons de pantalla, els colors, el que explica en el sue blog.... Et dona la sensació de pau i tranquilitat.

El següent bloc que comentaré serà el den Juaquin, el fons es molt chulo, te un aspecte com de misteri, amb els colors intensos que hi posa, et dona curiositat per saber de que hi parla dins del blog, i pel que eh vist penja coses molt interessants.

Un dels blogs que també m’agrada molt es el de la Maria Puig, el seu fons es molt chulo!! Ella va crear la imatge pintant-se la cara com un Llopart i amb un quadre de la seva habitació es va posar al costat i va tirar la foto amb la fi de que surtis mitja cara seva i mitja del llopard. Els temes també son interessants i el recomano que hi dongueu un ull.

Per últim comentar el de la Zoe Molina, crec que el que hi posa es interessant, la gent pot conèixer moltes cansons que putsre no coneix, concerts, estils diferents de música... però en el blog hi podria haver posat una mica més de color, o un altre tipus de fons, crec que hi necessita un fons diferent al que té, que acompanyi una mica als temes que hi tracta, la música.

Diferents tipus de guions

Guió cinematogràfic: És allò que es mostra i veu la gent. El guió cinematogràfic engloba les accions dels personatges i els diàlegs. És com si diguéssim tota l'actuació, obra, série,...

Guió Literari: Narra la pel·lícula en temps d’imatges (descripcions) i Sò ( efectes i diàlegs ) i està dividit en actes i escenes.

Guió Tècnic: També se li pot dir guió de rodatge o script, afegeix al guió literari  una sèrie  d’indicacions tècniques perquè  tot el membre de l’equip tècnic puguin treballar.
Característiques:
-Plans
-Localització i elements temporals
-La càmera
-Banda sonora....

Storyboard: Consisteix  en un conjunt de vinyetes que il·lustren  els plans principals de l’obra.