dimarts, 29 de maig del 2012

Trailer American Pie!!!!!!



Ei nois!, aquest tràiler es d'un pel·lícula nova que ha sortit fra poc als cinemes. Jo us la feixo penjada al blog principalment perquè mireu el resum de la pel·lícula i intrigar-vos a que la mireu, per què sincerament es molt divertida i crec que us agradarà molt! La recomano per qui no l'hagi vist, mireu-lo!!!!!!!!! Gràcies.

SINÒPSI: 

L'estiu de 1999, quatre adolescents d'una petita ciutat de Michigan van decidir que ja era hora de perdre la virginitat. Anys després ens assabentem que Jim i Michelle es van casar, mentre que Kevin i Vicky es van separar. Oz i Heather també es van distanciar, però Finch segueix recordant-se de la mare de Stifler. Aquests grans amics tornen a casa com a adults per a una reunió de l'institut, disposats a recordar ia inspirar-se en els desaforats adolescents que van llançar una comèdia llegendària.

gat i gos

dilluns, 16 d’abril del 2012

Reflexió

El que en penso sobre el Copyright  i Creative Commons, es que jo crec que està bé que la gent vagi descargant-se música sobre els autors de les cançons, ja que així es una molt bona manera de fer conèixer les cançons i l'estil de música que fan. Tot això, mentrestant que els autors segueixin tenint els seus drets, es a dir posar-hi el nom de cada creador de la cançó, perquè per molt que nosaltres ho volguem utilitzar en vídeos, pelis etc... s'ha de fer saber d'on prové aquesta cançó. Amb el Copyright, el que fan es prohibir que qualsevol persona pugui agafar aquella cançó, i en realitat no en surten beneficiats, perquè ara quasi tothom es descarrega música per Internet en pàgines com l'Ares, i altres... i així es quan els autors en surten beneficiats, perquè donen a conèixer la seva música i així a l'hora de fer concerts, s'ompla més perquè la gent  ja s'ha documentat abans del que fa, l'estil, etc...Aquesta es la meva opinió.
En canvi jo crec que el Creative Commons es bona idea, perque pots utilitzar les cançons d'altres autors però sempre reconeixent de qui és i de qui ha sigut creada, i en aquest cas si que ens surten beneficiats.

dimarts, 10 d’abril del 2012

ESQUEMA

La persitencia retinal fa que veiem un moviment a partir d'una succeció de honogrames amb un espai negre entre ells
Pla :
-Enquadrament: espai limitat x rectangle
-Camp: profunditat

Mida del Pla
-Pla detall: detall aïllat d'objectes propers

-Primer Pla curt: part del rostre de la meitat del front fins a sote del nus de la corbata

-Pla mitjà curt: En la part inferior, tallat per sota la aixella o butxaca superior de l'americana.

-Pla mitjà: Pla de mitg cos, tallat per la cintura.

-Pla 3 quarts: Tallat pels genolls

-Pla sencer: Tot el cos amb petits marges superior i inferior

-Pla llarg: La figura ocupa 3 uarts o 1 terç de l'alçada de la patalla.

-Pla general: Visió del paisatge o de l'entorn urbà; pot haver-hi personatges  a escala molt petita.


Angulació de la càmera:
 Contrapicat emfàtic

- Normal inclinat
-Picat

Moviment de la càmera:
-Panoràmic: Sobre el tripode en moltes direccions
-Travelling: Rails o un suport que llisca frontals/divergent
-Moviments combinats: -Grua/- Dolly(petit vehicle amb rodes)/- sledycam

dilluns, 9 d’abril del 2012

Fire Hive !!!!!!!!!!!!!! DUB STEP

Aquest estil de música pot ser que no us agradi, a mi al principi no em despertaba massa interes pero vaig escoltar aquesta canço a traves de la meva amiga/germana Júlia Carbonell, i la veritat que em va agradar molt, no te lletra però el ritme de la cnaço t'enganxa!!!!! ESPERO QUE LA DISFRUTEEUUUUUUUUUUUU!!!!!

dimecres, 14 de març del 2012

Presentació del cómic i sinopsi


Tintín i l'estel Misteriós


SINOPSI: L'estel misteriós es una de les moltes aventures de tintín.
Aquesta edició tracta de que tintin passeja de nit i mirant el cel es troba un estel brillant, que cada cop es va fent més gran.
A partir d'aquí tot el poble es pensa que arriba la fi del món, i comensçen a revolucionar-se. Desprès segeuxien passant aventures, es queden tirats en mig d'una illa, els atrapa una tempesta, i els hi comencen a sortir uns bolets  gegants que apareixen i desapareixen.

VALORACIÓ PERSONAL: Aquest llibre m'ha agradat, però putser hauria d'haver escollit un altre, per que ja mes o menys sé el que passarà al final de la història. El recomano però a gent a la que li agradin les aventures, i que no s'hagi llegit masses còmics de tintín. I en el tema d'edats, qualsevol edat es bona, però putser a nens de 10 a 13 anys.

dissabte, 10 de març del 2012

Wi Kalifa and Snoop Dog: Black and Yellow

Es una canso que m'agrada molt i feia molt de temps que no la escoltava, avui buscant vídeos per penjar l'he trobat i m'ha fet gràcia penjar-la perquè  si no la coneixeu pogueu escoltar-la. Espero que us agradi!
Ah si! els cantants son el Wiz Kalifa (Cameron Jibril Thomas, nom verdader),  un raper estatunidenc nascut a Minot (Dakota del Nord). El seu nom professional (Wiz Khalifa) té un significat, Wiz significa "marihuana" i Khalifa "successor", és a dir, el successor de la saviesa. La majoria de les seves lletres estan dedicades a l'art de viure la vida de la millor manera possible, i l'altre cantant es diu Snoop Dog (Calvin Cordozar Broadus Jr, nom verdader)  és un raper, productor i actor nord-americà. El seu nom artístic es degut a que quan era nen, la seva mare l'anomenava Snoopy, pel que es va fer dir Snoop Doggy Dogg anys més tard. A l'hora de rapejar, la seva veu dóna la sensació de ser pesada i mandrosa. El seu estil és relaxat, pausat i tranquil.

Espero que us agradi!

dissabte, 3 de març del 2012

Questionari sobre el meu videotutorial.

1- Com titularé el meu videotutorial?
R/ Pork ribs with barbecue sauce
2- Em cal posar un subtítol? En cas afirmatiu, quin?
R/ Si. Com preparar-les
3- Què ensenyaré a fer?
R/ Com es preparen unes costelles de prc amb salsa barbacoa, al estil americà.
4- Tenint en compte que en el videotutorial cal que hi hagi, com a mínim, dues parts ben diferenciades, la demostració i l'explicació, quin contingut hi haurà a cada part?
R/ En la demostració
5- Quan ho enregistraré?
R/ La setmana que bé.
6- És a l'exterior? Hi haurà molt soroll?
R/ No, tot es farà dins la cuina de casa meva, aixi que no hi hauran sorolls externs.
7- Què faré per aconseguir la màxima qualitat d'imatge i de so possible?
R/ Primer de tot ho grabaré amb la camara bona,  com que ho fare en un lloc  en el que no sents sorolls de cotxes tele etc... tindrà una bona calitat de sonorització, i a l'hora de grabar i fer imatges també dons posaré la llum adecuada.
8- Quina càmera utilitzaré?
R/ Cannon.
9- Em cal l'ajuda d'algú? De qui?
R/ Si, li demanaré a la meva mare  que em grabi i si en algun momnet se m'oblida algun detall li demanaré ajuda.
10- Hi posaré música? Quina? D'on la treuré?
R/ Si, per que es creei un ambient més agradable i es fagi més divertit i entretingut. La trauré de l'Itunes, i posaré tota mena de cansons.
11- És bona idea incloure la URL del meu bloc als crèdits del videotutorial?
R/ Si, perque així pogueu conèixer el meu blog millor.

diumenge, 26 de febrer del 2012

JOOKIN un estil de ball poc vist, però molt interesant de beure'l.


Aquest ball es semblant al video que va penjar en Christian a la web. Es diu jookin i va sorgir a Memphis. El noi que balla es molt famos als Estats Units, apart d'ell tambe hi han més.

dimarts, 14 de febrer del 2012

Una gran cantant ens ha deixat amb la seva veu....


Avui m'agradaria fer-li un homenatge a la Witney Houston  una de les veus més potents de la música pop,i una de les més populars i famoses cantants durant la dècada dels 80 i dels 90.  que va morir als 48 anys d'edat en un hotel de Bervely Hills, a Los Angeles, Califòrnia el passat Dissabte 11 de Febrer cap a la nit, summergida a la banyera de l'hotel en el que estava, per causes encara desconegudes. Estava preparant la seva actuació per una festa prèvia als premis Grammy que organitzava Clive Davis, però per mala sort no hi va poder assistir.
Apart de la carrera musical també ha participat en pel·lícules com ''El guardaespatlles''.
Des de aquí desitjo que  estigui bé allà dalt al cel, i que  gràcies a la seva carrera, esforç i veu seguirà estant present aquí abaix.

R.I.P Witney Houston

dimecres, 1 de febrer del 2012

comentari de captures de pantalla

He estat revisant les captures dels blog de tots els companys de calsse i per començar vui comentar el de la

Clàudia Morató: Em sembla un bloc molt interesant, la foto de fons de pantalla, els colors, el que explica en el sue blog.... Et dona la sensació de pau i tranquilitat.

El següent bloc que comentaré serà el den Juaquin, el fons es molt chulo, te un aspecte com de misteri, amb els colors intensos que hi posa, et dona curiositat per saber de que hi parla dins del blog, i pel que eh vist penja coses molt interessants.

Un dels blogs que també m’agrada molt es el de la Maria Puig, el seu fons es molt chulo!! Ella va crear la imatge pintant-se la cara com un Llopart i amb un quadre de la seva habitació es va posar al costat i va tirar la foto amb la fi de que surtis mitja cara seva i mitja del llopard. Els temes també son interessants i el recomano que hi dongueu un ull.

Per últim comentar el de la Zoe Molina, crec que el que hi posa es interessant, la gent pot conèixer moltes cansons que putsre no coneix, concerts, estils diferents de música... però en el blog hi podria haver posat una mica més de color, o un altre tipus de fons, crec que hi necessita un fons diferent al que té, que acompanyi una mica als temes que hi tracta, la música.

Diferents tipus de guions

Guió cinematogràfic: És allò que es mostra i veu la gent. El guió cinematogràfic engloba les accions dels personatges i els diàlegs. És com si diguéssim tota l'actuació, obra, série,...

Guió Literari: Narra la pel·lícula en temps d’imatges (descripcions) i Sò ( efectes i diàlegs ) i està dividit en actes i escenes.

Guió Tècnic: També se li pot dir guió de rodatge o script, afegeix al guió literari  una sèrie  d’indicacions tècniques perquè  tot el membre de l’equip tècnic puguin treballar.
Característiques:
-Plans
-Localització i elements temporals
-La càmera
-Banda sonora....

Storyboard: Consisteix  en un conjunt de vinyetes que il·lustren  els plans principals de l’obra.

dilluns, 30 de gener del 2012

Aquestes són les millors cançons de Michael Jackson

Aquesta es la cançó de Billie Jean, en aquest vídeo surt un pas que es va fer molt famós i va marcar molta tendència, Moonwalk.




Thriller també va ser una de les cançons mes famoses d'aquest cantant, i el vídeo va ser vist per moltisiimes persones, per la seva coreografia i per  que en ell hi sortien persones transformades en ''zombies''.

Aquesta cançó s'anomena  We Are The World i l'he posat de forma que surtis la lletra perquè es molt maca.