dimecres, 14 de març del 2012

Presentació del cómic i sinopsi


Tintín i l'estel Misteriós


SINOPSI: L'estel misteriós es una de les moltes aventures de tintín.
Aquesta edició tracta de que tintin passeja de nit i mirant el cel es troba un estel brillant, que cada cop es va fent més gran.
A partir d'aquí tot el poble es pensa que arriba la fi del món, i comensçen a revolucionar-se. Desprès segeuxien passant aventures, es queden tirats en mig d'una illa, els atrapa una tempesta, i els hi comencen a sortir uns bolets  gegants que apareixen i desapareixen.

VALORACIÓ PERSONAL: Aquest llibre m'ha agradat, però putser hauria d'haver escollit un altre, per que ja mes o menys sé el que passarà al final de la història. El recomano però a gent a la que li agradin les aventures, i que no s'hagi llegit masses còmics de tintín. I en el tema d'edats, qualsevol edat es bona, però putser a nens de 10 a 13 anys.

dissabte, 10 de març del 2012

Wi Kalifa and Snoop Dog: Black and Yellow

Es una canso que m'agrada molt i feia molt de temps que no la escoltava, avui buscant vídeos per penjar l'he trobat i m'ha fet gràcia penjar-la perquè  si no la coneixeu pogueu escoltar-la. Espero que us agradi!
Ah si! els cantants son el Wiz Kalifa (Cameron Jibril Thomas, nom verdader),  un raper estatunidenc nascut a Minot (Dakota del Nord). El seu nom professional (Wiz Khalifa) té un significat, Wiz significa "marihuana" i Khalifa "successor", és a dir, el successor de la saviesa. La majoria de les seves lletres estan dedicades a l'art de viure la vida de la millor manera possible, i l'altre cantant es diu Snoop Dog (Calvin Cordozar Broadus Jr, nom verdader)  és un raper, productor i actor nord-americà. El seu nom artístic es degut a que quan era nen, la seva mare l'anomenava Snoopy, pel que es va fer dir Snoop Doggy Dogg anys més tard. A l'hora de rapejar, la seva veu dóna la sensació de ser pesada i mandrosa. El seu estil és relaxat, pausat i tranquil.

Espero que us agradi!

dissabte, 3 de març del 2012

Questionari sobre el meu videotutorial.

1- Com titularé el meu videotutorial?
R/ Pork ribs with barbecue sauce
2- Em cal posar un subtítol? En cas afirmatiu, quin?
R/ Si. Com preparar-les
3- Què ensenyaré a fer?
R/ Com es preparen unes costelles de prc amb salsa barbacoa, al estil americà.
4- Tenint en compte que en el videotutorial cal que hi hagi, com a mínim, dues parts ben diferenciades, la demostració i l'explicació, quin contingut hi haurà a cada part?
R/ En la demostració
5- Quan ho enregistraré?
R/ La setmana que bé.
6- És a l'exterior? Hi haurà molt soroll?
R/ No, tot es farà dins la cuina de casa meva, aixi que no hi hauran sorolls externs.
7- Què faré per aconseguir la màxima qualitat d'imatge i de so possible?
R/ Primer de tot ho grabaré amb la camara bona,  com que ho fare en un lloc  en el que no sents sorolls de cotxes tele etc... tindrà una bona calitat de sonorització, i a l'hora de grabar i fer imatges també dons posaré la llum adecuada.
8- Quina càmera utilitzaré?
R/ Cannon.
9- Em cal l'ajuda d'algú? De qui?
R/ Si, li demanaré a la meva mare  que em grabi i si en algun momnet se m'oblida algun detall li demanaré ajuda.
10- Hi posaré música? Quina? D'on la treuré?
R/ Si, per que es creei un ambient més agradable i es fagi més divertit i entretingut. La trauré de l'Itunes, i posaré tota mena de cansons.
11- És bona idea incloure la URL del meu bloc als crèdits del videotutorial?
R/ Si, perque així pogueu conèixer el meu blog millor.