diumenge, 11 de desembre del 2011

dijous, 1 de desembre del 2011

La meva intel·ligència es...

Jo considero que tinc la intel·ligència intrapersonal. Podriem definir- la com  aquella que es refereix a la autocomprensió, l'accés a la pròpia vida emocional, a la pròpia gamma de sentiments, la capacitat d'efectuar discriminacions d'aquestes emocions i finalment posar-los nom i recórrer a elles com a mitjà de interpretar i orientar la pròpia conducta.
Aquesta intel·ligència comporta unas capacitats implicades i unes habilitats relacionades:


-Fa tenir la capiacitat de  plantejar-se metes, avaluar habilitats i desavantatges personals, i controlar el pensament propi.
- I té habilitats com,Meditar, exhibir disciplina personal, conservar les maneres i donar el millor de si mateix.


Adelant del meu Fotoreportatge

Hey noooois!  demá hem quedat en camps i jo per poder acabar d’enllestir el meu fotoreportatge i a la tarda ja estará penjat al blog. La vritat es que ens ho hem passat molt bé fent-lo, ha sigut una activitat que ens a agradat bastant. Espero que hos agradi el resultat!




dimarts, 15 de novembre del 2011

Presentació fotoreportatge

El meu reportatge anirà sobre una serie d'imatges que faré amb l'ajuda d'un company meu.
El que vull aconseguir es crear un fotoreportatge sobre Michael Jackson, que per qui no sepiga que es un fotoreportatge podria definirlo com a el registre visual d'algun fet de manera que qui ho vegi quedi informat de l'esdeveniment sense necessitat absoluta de textos. Faré que el meu company es vesteixi d'ell i darrere i posaré una cartolina negra gran, i ell estarà estirat al terra sobre la cartolina fen de Michael Jackson, reproduint els seus passos de ball. Espero que hos agradi. http://www.youtube.com/watch?v=PsvRCMLb9uo

Qüestionari del meu projecte creatiu.

  1. Sobre què/qui estàs fent la recerca al teu bloc?

 R: Sobre la vida, estil,etc... de Michael Jackson
 2. Perquè creus que pot considerar-se art?
R: Per que  la música per mi esta relacionada amb l'art.
3. Què faràs com a projecte creatiu? Explica-ho detalladament.
R:El que faré serà cantar una cançó de Michael Jackson amb la meva mare.
4. Quines tècniques i/o materials et fan falta?
R: Ordinador,càmara de fotos per grabar, micròfon....

5. Necessites que algú t'ajudi? Qui?
R:Sí, la meva mare
6. Quin títol tindrà la nova creació?
R:Hold my hand
7. Podràs portar la teva creació a l'exposició oral?
R:No, perquè em fa vergonya i el que faré serà portar-ho grabat
8. Com registraràs el procés? En video o fotografia?
R: Utilitzaré les dues coses, tan el vídeo com la fotografia em serviran per realitzar-ho
9. Quan creus que tardaràs en fer-ho?
R: Dons crec que tardaré 2 setmanes màxim 3.
10. Quins dies ho faràs?
R: Dimecres, Divendres i Dissabte.
11. Pots fer alguna part del projecte a l'escola?
R: No.

dilluns, 14 de novembre del 2011

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Els principis de Michael jackson, conegut com a Jackson 5 !

JACKSON 5!  va ser un grup creat a l'any 1967 que van ser molt coneguts per les seves cansons, ritme y integrants del grup ja que tots 5 eren germans i fills grans de Katherine y  Joseph Jackson. Els integrants es deien( per ordre de edad nomes contants els 5) ; Jackie, Tito, Jermaine, Marlon i per últim Michael, tots amb el cognom Jackson. Michael va comensar a cantar als 5 anys, des de ven petit ja es va fer conèixer, i anys més tard tots els germans es van separar del grup i van seguir tots amb  el que volien fer, no eren 5 germans en total sinó que n'eren 9! Una d'elles molt coneguda te el nom de Janet Jackson, te una veu espectacular, aprt de el seu estil musical, concerts, etc... Jo personalment  vaig anar a un concert de Janet i em va agradar molt. Bé, seguidament deixerem apart els altres 4 germans i ens centrarem amb ens Jackson 5. El seu estil musical era concretament  R&B i el Soul.  Ara us penjaré un video una fotografia de com  era  michael jackson de petit i el video per que podeu veure la veu que tenia ja cuan tan sols tenia 5 anys.

-La imatge hi surten els 5 germans, en concret Michael Jackson es el meu petit que surt amb els braços creuats a l'esquerra abaix.

   -  ''ABC''  cançó molt famosa d'aquest grup.

diumenge, 23 d’octubre del 2011

BILLIE JEAN

http://youtu.be/kXhy7ZsiR50


Aquesta canço anomenada Billie Jean es una de les cansons mites que va composar aquest cantat, Michael Jackson, es una cançó funk disco, forma part  al sisè àlbum com a solista del cantant, Thriller, del 1982, i ha sigut vist per la major part d'aquest planeta.
El que es va evaluar molt va ser l'actuació de ball, el Moonwalk es va  sortir a llum, anys me stard moltes persones seguidores ij no seguidores, ja sabien que  era i intentaben fer-lo tant be com ell.Va rebre dos premis Grammy en 1984, un d'ells en la categoria de millor cançó masculina. La vritat es que aquesta cançó com el videoclip de Thriller han sigut impressionantss, ten per el videoclip, el tipus de cansó, lletra, ball, esforça, vestimenta, etc... mil coses que han fet que aquests videos hagin sigut tant vistos, escoltats, i hagin sigut de l'agrat del públic.
Espero que hos agi agradat el video, encara que segur que no es nou per vosaltres aixó. Ja aniré penjant mes videos, imatges, i mes imformació, mes endevan.

dijous, 13 d’octubre del 2011

Explicació del tema que vull tractar: Michael Jackson, tot un mite

El meu treball de recerca es decantarà sobre la musica com ja he dit abans, per mi la música es un sentiment, em reflecteix emocions, els meus estats d'ànim etc... El  video que he penjat nomes era per mostrar-vos un estil de mùsica i un cantant que a mi m'agrada molt. Aquest treball consistirà en buscar informacio, videos, imatges...que reflecteixin el que us vull intentar fer coneixer amb mes profunditat com es la vida i la trajectoria de Michael Jackson, es un cantant que ha marcat historia gracies a l'esforç, creativitat, la seva peculiar manera de ballar, el seu estil de musica, videoclips i mil coses mes que podria dir-vos. Va ser un artista, que per desgracia ja ha mort, que tothom n'ha sentit a parlar, a mi m'agrada molt i espero que a vosaltres el que us vull mostrar tambe.

dilluns, 3 d’octubre del 2011

James Blunt, un dels cantants que més em transmeten quan sento les seves cançons.





Aquesta canço, es un tema que a mi m'agrada molt. Es una de les poques cançons que sempre que  l'escolto no me'n canço. Em trensmet diferents emocions, tan per la lletra com per la melodía. En una peça musical es molt important el tipus de melodia que hi fan servir,  i el que intenten transmetre en ella. Pot ser que et parli d'alguna cosa viscuda que et pugui recordar també a una experiència teva  o algun record. Hi han persones que no senten res quan escolten música, però jo no m'en considero una d'elles.